Home
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   
   

Ken je het Vision Board?

Creëer en manifesteer bewust jouw eigen pad en doe dit op een leuke manier!

Betaal geen € 150,- of meer voor een workshop, maar gebruik deze uitgebreide handleiding.
Je betaalt slechts € 9,75.

Ga reizen, manifesteer een leuke partner, je wilt een unieke baan, die speciale auto, dat type huis, een bepaalde leefstijl. Je wilt eigenlijk leven zoals jij dat wil en niet zoals de wereld je dat oplegt. Het is jouw leven en je leeft het maar één keer!

Al heel lang is bekend dat met een simpele, maar heel sterke methode je je leven naar de hand kan zetten. De methode is zo simpel dat je het in eerste instantie wellicht niet gelooft. Echter veel mensen werken er mee en geven zo hun leven of hun projecten vorm. En... het is nog leuk om te doen ook!

Over het hele internet vind je stukjes informatie over deze methode. Wij hebben de informatie verzameld, uitgezocht, uitgeprobeerd en uiteindelijk de methode stapsgewijs beschreven. Zelf hoeft je niets meer uit te zoeken. Het is geen therapie, je hoeft niets te leren, er zijn geen dagelijkse oefeningen, het is geen ellenlang verhaal en je kan zo aan de slag. Koop en lees de pdf.

Het Gelukswiel - Vision Board
Krachtig Manifesteren € 9,75

Maak je eigen Gelukswiel. Een beproefde en succesvolle methode om alles te manifesteren wat jij wil.

Het leven is een reis. En wat is er fijner dan het uitzoeken van een fijne bestemming?
Gebruik de kracht van Het Gelukswiel om te manifesteren wat jij wil.
Veel spirituele leraren bevelen het gebruik van een Gelukswiel (ook wel Vision Board genoemd, of Treasure Map) aan om wat je verlangt in je leven te helpen realiseren.
Het Gelukswiel is een visueel beeld van wat je uiteindelijk wilt creëeren. Het fungeert als een constante herinnering om te denken aan overvloed en geluk.
Het in beeld brengen van Dat Wat Jij Vindt Dat Jou Gelukkig Maakt is een heel krachtige manier om jou dat wat je wenst te brengen.

Handleiding / beschrijving methode Gelukswiel.
 Bekijk de omslag van Het Gelukswiel

Ook horoscopen. Al sinds 2005.

Het Gelukswiel is een goede aanvulling en vervolg op de horoscopen die wij leveren.

Het is best wel goed om te weten wie je bent en waar je kracht ligt. Daarmee kan je voorkomen dat je ziet dat je steeds weer in dezelfde valkuilen stapt. Ontdek jezelf, je levenspad en bestemming. Neem een kijkje in de toekomst en neem actie...

Superhoroscoop.nl/1Horoscoop.nl levert sinds juni 2005 de meest uitgebreide en gedetailleerde horoscopen van het Nederlandstalige internet.

Superhoroscoop.nl/1Horoscoop.nl onderscheidt zich op kwaliteit door diepgang. Telkens weer staan mensen helemaal verbaasd bij het lezen van hun horoscooprapport. Wat er staat klopt en geeft duidelijkheid en bevestiging in wat je voelt.

Klik hier om Het Gelukswiel samen met een horoscooprapport voor een gereduceerde prijs van € 39,00 (Superhoroscoop) te bestellen.Bestel Het Gelukswiel. Vul je gegevens in.

Het invullen duurt ongeveer 1 minuut. Sneller en eenvoudiger kan niet. Je bestelling loopt via een beveiligde verbinding. Tijdens het versturen zijn al je gegevens versleuteld. Je ontvangt Het Gelukswiel binnen 1 tot 3 werkdagen. Het Gelukswiel is een pdf-bestand dat je per email wordt toegezonden. Pdf-bestanden kan je lezen en printen met het programma Adobe Reader dat op elke computer geïnstalleerd is.
Bestellen vanuit Nederland.
Je kan betalen met iDeal, Paysafecard, Paypal/credit card of met een bankoverschrijving.
Bestellen vanuit België.
Uiteraard kun je vanuit België ook bestellen. Een groot aantal bestellingen komt uit België. Bestellingen uit België worden betaald via Bancontact/Mister Cash, Paysafecard, Paypal/credit card of met een bankoverschrijving.
Betalen via een bankoverschrijving.
Hoe dit in zijn werk gaat lees je tijdens het bestellen op de betaalpagina. Na ontvangst van je betaling ontvang je Het Gelukswiel.
Vragen.
Heb je voordat je wil bestellen nog vragen? Neem dan even contact op: info [@] superhoroscoop.nl. Wil je onze leveringsvoorwaarden weten klik dan hier. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Produkt Prijs Bestel
Het Gelukswiel.
Manifestatie Handleiding
€ 9,75Vul de verzend- en factuurgegevens in.
Je email adres*
Controleer of je emailadres juist is !
Voorletters en achternaam* Mevr.   Dhr.
 
Straat en huisnummer*  
Postcode en woonplaats*  
Land*
(* invullen verplicht)

 

Nieuwsbrief e-mail met aanbiedingen / bestelkortingen. Wordt een paar maal per jaar verzonden.
Ja   Nee

Al je gegevens zijn beschermd volgens de AVG en
zijn niet toegankelijk voor derden. Leveringsvoorwaarden.

 

© 2005-2020 Superhoroscoop.nl - Contact - Disclaimer - Leveringsvoorwaarden - Privacy verklaring